C63S

AMG C63S Coupe е мощ, с която да се съобразявате, но Brabus все пак може да извлече по-голяма производителност и визуална агресивност от него.

Започвайки с екстериора, тази актуализация предлага нова предна броня с нов лип, странични прагове, добавки на калниците, нова задна броня, дифузьор и заден спойлер, всички от карбон.

Можете също така да добавите нови джанти и лога на Brabus на предницата и капака на багажника. Германският тунер дори ще освети логото на предната решетка за вас, в случай че смятате, че колата изглежда прекалено обикновена.

За интериора, купувачите могат да поръчат в C63S пера за смяна на скоростите, алуминиеви педали, Brabus ключалки и странични прагове от неръждаема стомана с осветено лого – можете да избирате между бяло и червено, благодарение на LED технологията.

Що се отнася до производителността, има два пакета за C63S. Първият добавя допълнителни 90 к.с. и 100 Nm въртящ момент за общо 600 к.с. и 800 Nm, а вторият прави тези цифри още по-високи – 650 к.с. и 820 Nm.