carvana

Преди време ви разказахме за интересното бизнес начинание Carvana, което се реализира в САЩ и по-конкретно в щата Тексас и представлява буквално вендинг машина за автомобили втора ръка.

Компанията продължава да издига масивните съоръжения по територията на страната, като последната подобна машина ще бъде открита съвсем скоро в Орландо, Флорида съобщиха от Carvana.

Факт е че първоначалната дейност на фирмата беше сайт за продажба на коли и доставката им до дома на клиента, но тази коцепция бе променена с построяването на впечатляващите автомати. Безспорно сега най-готиния начин да си закупите автомобил е от една от вендинг машините разположени в Нешвил, Сан Антонио, Хюстън, Остин, Далас, Ралей , Джаксънвил, Тампа, Шарлот и Вашингтон, въпреки че компанията продължава да доставя и до вкъщи.

carvana

Колкото и налудничево да изглежда, за да си купите кола от вендинг машините на Carvana буквално трябва да пуснете специален жетон с размерите на юмрук и процесът по продажба започва пред очите ви. Ако ви смущава фактът, че няма да имате възможност за тест драйв, не се притеснявайте – Carvana ви дава 7 дни тестов период, в който можете да върнете автомобила. Отделно получавате и 100-дневна гаранция или в границите на 4189 мили.