Брутално Audi RS3 Sportback от ABT

RS3 Sportback

Audi RS3 Sportback е един от най-любимите модели на ABT Sportsline, а тунерът непрекъснато пуска нови части за него.

Сега супер хот хечът изгрява с нови джанти с размери 8,5×20 инча, наречени ABT Sport GR. Джантите имат дизайн с десет спици и матово черен цвят, допринасящи за stance позицията на колата.

На този етап може да се изкушите да кажете, че вече сте виждали такова Audi RS3 Sportback на ABT преди това. Но тунерът обяви много впечатляващи числа, включително 0 до 100 км/ч. само за 3.7 секунди и максимална скорост от 299 км/ч.

Само да ви напомним, че Lamborghini Gallardo LP560-4 може да достигне 100 км/ч. за 3.7 секунди, преди да достигне максимална скорост от 325 км/ч.

Впечатляващото представяне е постигнато чрез монтирането на интеркулер и изпускателна система и настройка на блока за управление на двигателя (ECU). Резултатът е 500 к.с. и 570 Nm въртящ момент, или 100 к.с. и 90 Nm въртящ момент повече от заводските данни.

Преди да приключи проекта, тунерът оборудва RS3 с комплект окачване KW и по-големи спирачки, заедно с два ауспуха по 102 мм. в черен хром. По желание, хечбекът може да бъде снабден с други джанти, с различни с размери от 19 или 20 инча.