Готови ли сте за нещо вълнуващо?!

Наближава най-вълнуващото и изпълнено с адреналин приключение през лято 2019г., а именно Премиум Рали София – Свети Влас. Датите са 19 – 22 Юни. Тази година Ралито ще премине през София, Букурещ – Румъния, Варна и ще завърши традиционно в Свети Влас. Незабравими партита, нови изпитания и много незабравими емоции за всички участници, предстоят в Сезон 2019. Time-attack този път ще е на писта МоторПарк Румъния, където отборите ще имат възможността да тестват своите пилотски умения и лимитите на автомобилите си. Част от изпитанията в Ралито тази година са Драг, „Точна езда“ и нещо съвсем ново за Навигаторите, което засега остава изненада.

Стартът ще се състои на 19 юни от Хотел „Маринела“, гр. София. Там участниците ще започнат своето незабравимо приключение, а феновете на спортните коли ще имат възможността да разгледат и да се насладят на любимите си марки. Тази година Auto Bavaria ще предоставят пилотната кола – BMW M5 с уникален оптичен тунинг.

Традиционно, от Eurolink ще изненадат феновете със селектирани коли, „Талисмани“ на Сезон 2019. Какви ще са те, организаторите ще запазят в тайна до Старта на Ралито. От Tortuga Slots също са подготвили много изненади за участници и публика, с възможност за страхотни награди на TortugaSlots.com. За пета поредна година Събитието е подкрепено от Orlen Oil и Benzin.bg, които ще се впуснат в Ралито с автомобил с индивидуален дизайн. Събитието се организира със специалната подкрепата на Asset Insurance. Организаторите обещават, че Сезон 2019 ще е повече от впечатляващ!