Боядисайте Golf R-а си във всеки цвят, който пожелаете

Golf R

Клиентите, които ще си купят Golf R 2019,  ще могат да избират между 40 цвята по поръчка чрез новата Spektrum програма на VW. Цветовете включват Viper Green Metallic, който дебютира с Scirocco Mk3 и по-късно с Lamborghini Huracan.

Други цветове включват Nogaro Blue, Caribbean Green, Violet Touch Metallic и Copper Orange Metallic. VW иска $ 2,500 за някой от специалните си цветове.

Новата програма Spektrum на VW ще достави удоволствие на дългогодишните ентусиасти на марката с цветови опции като Deep Blue Pearl от R32 Mk4 и Mk5, Ginster Yellow от Driver’s Edition GTI 1997 и Mars Red от оригиналния GTI Mk1.

Golf R

40-те нови цвята се предлагат в допълнение към петте стандартни на модела 2019 VW Golf R. Времето за доставка ще бъде около два до четири месеца, казват от VW.

2019 VW Golf R се задвижва от 2.0 литров 4-цилиндров турбо двигател с 292 к.с. и 380 Nm. Както и преди, моделът се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, като опцията е 7-степенен автоматик. Мощността се предава на четирите колела чрез системата 4Motion на VW.