Toyota Supra отдавна се е превърнала в една от най-легендраните коли на планетата. Това разбира се никак не е случайно, тя е бърза, красива, дори секси, а на управлението и могат да завидят дори най-модерните спортни автомобили. И доката на пазара очакваме да излезе новата Supra, то цените за запазена такава от 90-те години удрят тавана.

На снимките виждате един екземпляр – мечта. Бялата красавица е произведена през 1994 година, а пробегът и е едва 5664 мили. Впрочем въпреки малкото километри, Supra-та е имала късмета да бъде собственост на цели трима души през годините, всеки от които я е поддържал безкомпромисно и  е запазил напълно автентичния и вид.

Интериорът на тази Toyota Supra изглежда всякаш е чисто нов. Черният кожен салон е непокътнат, като дори стелките нямат обичайните „плешиви“ петна от употребата им. Бялата боя на колата е оригиналната и също изглежда в отлично здраве.

Под капакът на карасавицата се крие легендарният агрегат – 2JZ GTE. Той генерира цели 320к.с. към задните колела, които впрочем „търкалят“ оригиналните 17-инчове джанти. И все пак, изключвайки цената, всички звучи перфектно, нали? За съжаление ще разочароваме по-голямата част от феновете. Тъй като Supra-та е оборудвана с 4-степенна автоматична скорстна кутия, не че имаме нещо против автоматичните скорости, просто на този автомобил, най-много му отива ръчката…

Toyota-та в момента търси четвъртия си собственик, като цената, която той ще трябва да заплати за нея е цели 80 500 долара. Впрочем, интересно ни е, колко би струвал подобен екземпляр с ръчна скоростна кутия. При всички положения, който и да я купи няма да съжалява, тъй като това е истинско съкровище.