Анимирана версия на Fast & Furious стартира по Netflix

Fast & Furious

Fast & Furious идва в Netflix. Не само най-новият филм и останалите серии, които вече сме гледали, а нова анимация.

Серията, която все още няма заглавие, ще се върти около братовчеда на Доминик Торето – Тони. Историята на младия Торето и неговите приятели, разказва как те са наети от правителствени агенти, за да проникнат в елитна състезателна лига. Но това е само фасада за престъпна дейност.

Сериите са създадени от DreamWorks Animation. Студиото наскоро беше придобито от Comcast-NBCUniversal, което на свой ред е собственик на мултимилиардния франчайз Fast & Furious.

Нямаме много други подробности, но изображението, показано тук, предполага, че може да се излъчи (или да се предава в интернет) на 3D. Вин Дизел е изпълнителен продуцент. Също така и Нийл Мориц и Крис Морган, които са продуценти на игралните филми. DreamWorks също има свои собствени продуценти – Тим Хедрик и Бред Хаарланд.

„Ние сме развълнувани да разширим успешната ни връзка с Netflix, като не само предоставяме по-висококачествено DreamWorks преживяване, но и въвличаме феновете на Universal films с очарователни нови истории“, каза президентът на DreamWorks Animation Марги Кон. „Нашият нов дом в Universal бележи вълнуваща нова глава за разказване на истории в нашето студио, а Fast & Furious е само началото“.

Анимираното шоу (ако можем така да го наречем) не е единствената нова разработка в действие. Следващият филм ще достигне киносалоните през юли 2019 г., следван от деветата и десетата серия съответно през април 2020 г. и 2021 г. Така че феновете на екшън франчайзинга имат много да очакват.